Velkommen

Om os

Menukort

Online Booking

Selskaber

Video

Nyhedsbrev

Menutilbud

Stella By Night

Gavekort

Kontakt

Café Stella er en lille hyggelig cafe med et spændende og indbydende menukort. Café Stella er hele 2 gange blevet kåret som månedens spisested i København.

Du finder Café Stella på Kompagnistræde 18 og her ligger spisestedet et par trin nede i en hyggelig kælder, hvor københavnerne får et afslappende break fra det travle byliv. Hver dag kan du nyde en lækker brunch-tallerken på Café Stella - her bliver du forkælet med røræg, bacon, cocktailpølser, tunmousse, ost, chorizo, yoghurt med müsli, pandekager med ahornsirup, frisk frugt og brød for kun 99,-.

Er du på hurtigt visit, så har Café Stella et fint udvalg af varme drikke som cappucino, café au lait, espresso, café latte, chokolade, the og meget mere. Køkkenet på Café Stella byder på de traditionelle cafe retter som salat med gedeost, et udvalg af gode burgere og cajun kyllingesandwich. Ydermere har vi wok med tigerrejer, nachos med kylling, mexicanske wraps, fettuccine pasta, grillet laks og mørbrad med pebersauce. Til den søde tand har vi is desserter og et spændende udvalg af hjemmebagte kager.

 

 

 

 

 

 

 

se kontrol rapport